ERDH tour 2023 langs klimaatneutrale hotspots

EnergieRijk Den Haag (ERDH) werkt aan het klimaatneutraal maken van meer dan 30 (semi-) overheidsgebouwen in het centrum van Den Haag. Maar wat houdt dat precies in en welke projecten komen daarbij kijken? Om deze vragen te beantwoorden, organiseren we tijdens de RVB Kennisweek de zogenaamde ERDH Tour, een standswandeling langs enkele hotspots van het programma. 

Tijdens de Kennisweek maken deelnemers kennis met verschillende initiatieven van ERDH, zoals de plaatsing van de Stadsbatterij in de onderdoorgang van Rijnstraat 8 of met het koppelen van WKO-bronnen bij Bezuidenhoutseweg 20 en 30. Maar ook met bijvoorbeeld de test temperatuurverlaging bij het Stadhuis van de gemeente Den Haag.

Biij ERDH op de kaart kun je alle ERDH-gebouwen virtueel bezoeken.

Beeld: ©RVB
Wandeling langs ERDH duurzame hotspots tijdens de RVB Kennisweek 2023